• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

- Allt bygger på att man måste ha en grupp människor som har koll på läget och tillräckligt mycket samlad kraft och mod att våga ta steget, säger Olle Tiderman i Ockelbo Basket.

- Vi sökte efter unga hungriga killar som varit uppe och nosat på A-lagen i de stora föreningarna -riktiga vinnarskallar, säger Peter Kisfaludy som varit en av de drivande i fotbollslaget Café Operas sagolika resa under 90-talet. (apr-04)

-Det viktigaste för Svensk fotboll är att vi behåller rekryteringsgreppet, menar Lars-Åke Lagrell Han avslöjar även att han tycker det är plågsamt att se det svenska landslaget spela... (feb-04)

- Nyckeln till en bra organisation är att få många att jobba lite, så att det blir mycket och då orkar alla jobba längre tid., säger Bo Axelsson, ordförande i Västanfors IF, nykomlingar i bandyns elitserie. (sep-04)

-Vi har en värdegrund för juniorverksamheten som är baserad på fyra nyckelord; Glädje, Gemenskap, Uppmuntran och Trygghet, säger Göran Söderquist, idrottschef på Bro-Bålsta Golfklubb.Klubben som bl.a. fostrat världsstjärnan Annika Sörenstam. (maj-04)

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction