• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

Stefan Wittberg har dömt Champions League och Uefacup-final under våren. Han är även expert här på Coachen. Vi har intervjuat Stefan.

- Jag försöker prata främst med spelarna under matcherna vid vissa situationer. Det kan vara till exempel vara för att ge dem en bekräftelse att man såg något som man släppt men kanske borde ha blåst, eller "varna" en spelare som man ser försöker köra med lite "tjuvknep" och ge honom eller henne en chans att ändra sig innan jag blåser, säger basketdomaren Åsa Johansson.

-Det stora problemet med tränare som utser domaren till syndabock är att han tar bort spelarnas fokus från deras uppgift. Spelarna behöver inte längre ta ansvar för sin egen insats, säger domaren Johan Kjellin. (mar-04)

 - Respektera domaren för den han är ute på banan. Ha en bra kommunikation på en rimlig nivå vid rätt tillfälle. Det skapar ett bra klimat, säger Peter Andersson en av Sveriges mest rutinerade ishockeydomare. Nu är han ansvarig domarchef på Svenska Ishockeyförbundet. (jun-04)

- Det handlar om en attitydförändring där idrottsrörelsens fina ord om "fair play" måste omsättas till handling, t ex genom att föreningar visar noll-tolerans mot ledare och föräldrar som kastar skit på ungdomsdomare, säger innebandydomaren Marcus Petersson apropå den senaste tidens debatt kring domarens situation.

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction