• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

- Ha tålamod. Det går inte att bli bäst över en natt, säger Malin Ewerlöf-Krepp, ansvarig för tjejerna i Svenska juniorlandslaget i friidrott.

- Är det någon som ska bli bra, måste motivationen komma infrån den aktive. Det går inte att tjata på killen eller tjejen att gå och träna. Jag tror till exempel att Johnny Holm aldrig tjatat på Stefan att han ska gå och träna… Man kan se när vissa tränar för att föräldrar eller tränare vill det. Men vill de inte träna för att vinna OS-medalj ska de inte göra det, de får träna efter sina förutsättningar istället. Det är viktigt att tränaren och den aktive har en gemensam målsättning, säger förbundskaptenen i friidrott, Thomas Engdahl.(mar-05)

- Ha inte för bråttom! Låt saker ta sin tid. Visa ödmjukhet ! Lyssna på andra och inte minst dina aktiva. Friidrottens förbundskapten Ulf Karlsson delar med sig av sina erfarenheter.

- Det är viktigt att träna "svart eller vitt", så det inte blir grått. Att man vet vad det är man tränar, så det inte blir en grå massa av allt. Är man i träningssäsong, då tränar man. Är man i tävlingssäsong, så tävlar man, säger Agne Berqvall, tränare för bland annat Carolina Klüft, Jenny och Susanna Kallur. (apr-05)

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction