• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

Rimbo HK är nykomlingar i damernas elitserie. Laget från den lilla orten i Roslagen, fem mil norr om Stockholm har gjort en häpnadsväckande resa genom seriesystemet.
- Visst, det är fantastiskt att vinna ett SM-guld. Men för mig är de där guldkornen man hittar i vardagen nästan ännu mer värda. När man kämpat med killarna och får den utveckling och resultat man velat och ser hur spelarna växer av det. Saker som man lever på under resans gång. Ja, de är nästan roligare och skönare än ett SM-guld, säger Hammarby Handbolls tränare Staffan Olsson.

- Ta

inte coachrollen på för stort allvar. De är spelarna som gör det, vi bara är deras handledare. Först är man tränare, sen coach och där någonstans befinner jag mig nu. Nästa steg för mig är bli en bra ledare, säger damhandbollens förbundskapten Ulf Schefvert.

- Mitt bidrag är att jag varje dag genom mitt positiva mentala tillstånd skall påverka människorna i organisationen – i rätt rikting. Det positiva mentala tillståndet smittar och har påverkat människor riktigt mycket, säger Tomas Ryde, en av Sveriges mest framgångsrika handbollstränare.
- Man måste ibland ställa sig frågan. Hur mår jag? Har jag kul? Om svaret blir att jag mår jättebra och att jag har jättekul då bör jag ta tillvara på det och påminna mig själv om det, det är ju trots allt en underbar känsla när livet funkar, säger Niklas Harris, tränare för LUGIs damer, nykomlingar i elitserien.

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction