• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

- Jag tror att jag enbart hade positiva bilder och upplevelser av mina idrottsledare i skolan och inom olika idrotter jag provade på. Det gjorde förmodligen att jag såg upp till dem, säger Linda Löjdmark.

- Vi har fått två ögon, två öron och en mun, vilket borde innebära att vi ska se och lyssna mycket mer än vi ska prata. Var lyhörd för andra åsikter, då finns chansen att utvecklas ytterligare, säger Jan Enjebo, head coach för Gothia Basket, nykomlingar i Basketligan.

Samir Brahimson packade ihop sina kläder i en stor ryggsäck och ta mina besparingar för att åka på en basketresa. Mellan den 16 februari och 29 april, nästan 2,5 månad, har han varit ute och rest i Europa för att besöka basketklubbar och skolor runt om i Europa. Läs hans berättelse. (jun-04)

 

Peter Öqvist, headcoach i Sundsvall Dragons, har en spelfilosofi att i grunden spela ”totalbasket”. För honom innebär detta begrepp att samtliga spelare är ett hot när de är inne på banan och att de skall känna trygghet i att våga skapa eller avsluta.

- Vi ska alltid kunna falla tillbaka på att veta att alla stöttar varandra i med- och motgång. Det känns som en viktig del för att kunna bygga ett lag som ska vinna ett mästerskap, säger Solna Vikings headcoach Stefan Bergman.

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction