• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

Fråga: Vad bör alla handbollsspelare äta för mat?

Fråga:Jag har letat mycket på internet över vad jag ska äta som fotbollsspelare. Hittar såklart grundläggande saker men jag är väldigt noga med vad jag äter och hur mycket kalorier jag får i mig. Har du något tips på vad jag ska äta? Läs vad vår kostexpert Marina Sjöberg svarar.

Fråga: Jag undrar om du skulle kunna ge mig några exempel på bra mellanmål innan och före en fotbollsträning. Gärna även lite tips om vad som gör en lite mer pigg och vad som borde ätas ofta. Jag är fotbollsspelare.

 Fråga: Min pojkvän spelar ishockey. Han vill gå upp i vikt och bli större men lyckas inte. Jag hävdar att det är för att vi äter för dålig mat. Vad rekommenderar du att vi äter?

Fråga: Jag är fotbollsspelare har hört att det är bra att dricka saltvatten (vanligt salt blandat med vatten) innan match och träning. Jag förstår att det krävs salter för att ta upp vattnet men är handlar detta verkligen om att dricka just saltvatten? Är det bra att göra detta och hur mycket i så fall?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction