• Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  •  0175 400 82

Underkategorier

Ann Bäckman - personlig utveckling och mental träning.

Marina Sjöberg är utbildad dietist och idrottspedagog och har under längre tid inriktat sig på idrottsnutrition. Marina är stationerad i Karlstad där hon har en privat dietistmottagning men reser runt mycket i Sverige och föreläser inom temat idrott och kost. De senaste åren jobbar hon även som förbundsdietist åt friidrottslandslaget. Webbplats/strong>: www.dietistmottagningen.se

Dan Leijonwall, specialistläkare och auktoriserad idrottsläkare med idrottspedagogutbildning. Han har mångårig erfarenhet av kliniskt arbete inom idrottsmedicin, som träningsläkare, tävlingsläkare och förbundsläkare för flera idrottsförbund och har egen lång erfarenhet som elitidrottare. Dan arbetar till vardags på idrottsläkarmottagningen IMES.Vill ni ha mer fördjupad rådgivning kan ni kontakta Dan för en djupare rådgivning och/eller ett besök via idrottsdoktorn.se. Besök även Idrottsdoktorns webbplats.

Torbjörn Pettersson har under drygt 15 år arbetat med bl a avtals- och kontakträtt på advokatbyrå och har under många år bl a arbetat med rådgivning åt idrottsmän och föreningar. Vid sidan av sin advokatverksamhet har han under flera år varit gästföreläsare i juridik på universitet och högskola. Han är därtill av Svenska Fotbollförbundet licensierad spelaragent. Torbjörn är advokat och delägare i Advokatfirman Abersten. Du kan även kontakta Torbjörn direkt, telefon 063-132335, om Du vill ha ett fördjupat samarbete i konsultform eller få en föreläsning i ämnet.

Med 20 års erfarenhet av fotboll har Hedvig Lindahl, allsvensk målvakt i Malmö FF, Linköping FC och numera Göteborg samlat på sig värdefulla erfarenheter som hon delar med sig av här på Coachen. Hedvig Lindahl. Vid sidan av hennes egna fotbollskarriär hjälper Hedvig gärna andra fotbollskollegor, främst som tränare, men också som föreläsare, prisutdelare eller liknande. Vill du läsa mer om Hedvig så kan du göra det på www.hedviglindahl.se

Mats Olsson är en av Sveriges ledande experter inom mediahantering och idrott. Han har varit presschef för Fotbollslandslaget, Handbollslandslaget och är det numera för Tre Kronor. Han är utbildad på journalisthögskolan i Stockholm och var sportjournalist på TT i 8 år samt informationschef på Nike i fyra år. Behöver er förening fördjupad utbildning eller hjälp med media/pr-strategier är ni välkommna att kontakta Mats för vidare diskussioner/föreläsningar. Besök: www.offensivsport.se

 

Uno Grönkvist är Sveriges kanske främste expert inom idrottssponsring. Uno har arbetat med sponsring i 25 år utifrån alla utgångspunkter. Han har bl a varit informationsdirektör på Telia med ansvar för koncernens sponsring, varit medlem av Svenska Volleybollförbundets styrelse och Svenska Fotbollförbundets marknadskommitté. Ni kan även kontakta Uno direkt, telefon 08-605 50 00, om ni vill ha ett fördjupat samarbete i konsultform eller få en föreläsning i ämnet.
Med 20 års erfarenhet av fotboll har Hedvig Lindahl, allsvensk målvakt i Linköping FC och Göteborg, samlat på sig värdefulla erfarenheter som hon delar med sig av här på Coachen.
Torgny Bendelin är en av Sveriges mest meriterade ishockeytränare. Under sin karriär har han bland annat varit huvudtränare för elitserielagen AIK, Leksand, Linköping och Malmö. Han var förbundskapten för juniorlandslaget åren 2003-2006. Torgny har alltså stor erfarenhet av leda lag både på junior- och seniornivå.Tidigare har läsare på Coachen kunnat ställa frågor kring coachning och ledarskap till Torgny och du kan läsa dessa här nedan.
Anders Norin och är träningsrådgivare och certifierad Idrottens Fystränare av Riksidrottsförbundet & SISU Idrottsutbildarna. I grunden är han fotbollstränare utbildad på avancerad nivå och har bland annat. varit distriktsförbundskapten i Stockholm samt tränat Hammarbys utvecklingstrupp. Anders Norin är även tränarinstruktör åt Stockholms Fotbollförbund, Coerverinstruktör och målvaktstränare. Kontakta gärna Anders om ni är intresserade av ett fördjupat samarbete. Det går även bra att läsa mer om hans verksamhet på : www.tisanor.se

Domarens roll är central i alla idrotter. Både som ledare och aktiv har man åsikter om dennes agerande i olika situationer. Är du själv domare har du säkert också saker du funderar över och vill ha råd kring. Coachens expert Stefan Wittberg svarar på dina frågor kring dömande och domarens roll. Stefan dömer fotboll på den högsta internationella nivån. Det senaste året har han dömt Champions League, UEFA-cupfinalen och EM-slutspelet 2008.

Magnus Ågren, är huvudansvarig för träning och friskvård inom företaget BodyTech,Sthlm och har förutom sin utbildning inom området egen erfarenhet av träning på elit och landslagsnivå inom friidrott. Magnus är bland annat utbildad: Dipl.Massageterapeut, Personlig Tränare, Steg 1 - 3 , PT-School Lic. Avancerad Personlig Tränare. I dagsläget tränar Magnus förutom motionärer en hel del elitidrottare främst inom, Golf, Hockey och Simning, bland annat Stefan Nystrand.