• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

Fråga: Är det okej att bänka spelare som inte platsar och säga åt dem att träna hårdare? Eller ska jag bara låta dem spela? Så svarar elitcoachen Torgny Bendelin.

Fråga: Hur tycker du att man ska göra för att matcha in unga spelare i ett A-lag. Man vill ju att de ska få känna på hetluften, utan att bli brända?

Fråga: Jag är tränare för ett division 2-lag som är något av ortens stolhet. Många i samhället följer laget och har förstås åsikter om hur vi spelar och hur jag som tränare fungerar. Jag tycker det är ganska jobbigt och känner en press i detta. Du som ofta har tränat lag där pressen varit stor. Har du några råd att ge mig?

Fråga: Vi tränar 3-4 gånger i veckan och matcher på helgerna. Även om jag försöker variera övningar så känns det som
om veckorna bara rullar på i samma monotona mönster. Har du några råd för hur jag kan bryta mönstret och få tjejerna i laget lite mer motiverade. Kanske byta ut några pass mot mer sociala aktiviteter? Har du gjort något liknande, och i så fall vad har fungerat bra?

Fråga: Vårt lag (innebandy div 3) hänger med bra i matcherna och det är ofta jämt inför slutperioden. Men nästan alltid förlorar vi i slutet av matcherna. Jag vet inte varför. Tycker vi är bra tränade så det kanske är mentalt. Men jag vet inte hur vi ska kunna vända det här. Vet du? Vad ska jag säga till spelarna? Går det att "träna" bort?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction