• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

Artiklar

Jag hörde nyligen juniorlandslagets coach Per Mårts berätta vad som krävs för att vinna ett OS-guld. Vi svenskar har konditionen och spelskickligheten men fel psyken, sa han. Vi är för väluppfostrade på isen.

Jag kommer ihåg en mycket jämn match i slutspelet mot Timrå för några år sedan när Modo brann för guld. En Modospelare sköt ett skott där pucken tog på en skridsko och tycktes bara försvinna. Krönika av Robert Rungstad.
Visst ska vi vara tacksamma för läkarvetenskapens utveckling och alla nya mediciner. Ändå är motion och kärlek oftast bästa medicinen.
Carpe diem eller ”fånga dagen” citeras allt oftare. Kanske är det en motreaktion på förre kungens valspråk ”Plikten framför allt”.
Framgångsrika idrottsmän brukar efter karriären resa runt och hålla föredrag på temat ”Hur jag lyckades”. Som regel handlar det om förmågan att fokusera på rätt saker. En urgammal sanning som dessutom gäller livet i övrigt.

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction