• Åk på träningsläger i Valencia!
    Åk på träningsläger i Valencia! Åk med ert lag till en av Spaniens främsta klubbar genom tiderna - Valencia CF. Ni kommer få träna på Valencias egen anläggning med Valencias akademitränare.…

- Retorik är en idrottsledares vassaste vapen, menar Per Falkman som utbildat de flesta av Sveriges elitidrottare och idrottsledare i konsten att tala.

- Jag kunde mycket om idrott. Det gav mig möjligheter att resa och se alla stora tävlingar och möta många idrottspersonligheter. Och för detta fick jag dessutom betalt, säger Lars-Gunnar Björklund, legendarisk sportjournalist som bevakat idrotten under ett halvt sekel.

– Se media som en möjlighet, inte som en fiende. Det finns ingen inom media som medvetet vill er någonting illa, det går liksom inte ut på det. Känner man sig orättvist behandlad, hör av er, sitt inte hemma och tjura som en enuck. Det går att resonera med journalister som det går att resonera med alla andra människor i samhället säger Patrick Ekwall på TV4-sporten.

- När förbundskaptenerna inte vill avslöja för mycket tycker inte jag att det gör något. Det skapar bara spekulationer och det får de gärna ägna sig åt. Då skrivs det mer och intresset blir större, säger Mats Olsson, presschef för Tre Kronor.

-När föreningen ska hitta sponsorer är det viktigt att kunna erbjuda en bra motprestation. Det ska vara ett affärserbjudande, inte ett tiggeri, menar Uno Grönkvist, expert på sponsring och idrott samt författare till en rad böcker i ämnet. (aug-03)

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vill ni arrangera en internationell tränarkurs?

Vi söker fotbollsklubbar som vill vara med och arrangera tränarutbildning med internationella storklubbar uunder 2014.

Read more

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

Ordna en spansk spelarcamp i sommar!

CoachenEvents planerar att genomföra ett antal camps för spelare under 2014 och söker nu fler föreningar att samarbeta med.

Read more
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction